Arkiv - Dag: 23 april, 2010

Om mig själv

Beautiful Blogger Award!

Jag har fått den här superfina utmärkelsen av både söta Petra, grundaren av de fantastiska Willvin-väskorna och fina Linda, en tjej som jag lärde känna på Familjeliv 2006/2007 medans jag väntade Oliver – tack båda ni söta! <3

Edit 24/4-10: Nu har jag även fått utmärkelsen av gulliga Therese, en tjej jag följt ett tag här nu i blogglandia som även hon har en väldigt läsvärd blogg – tack söta du!

beautiful-blog-award_84080800

Instruktion; kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!

Jag bollar jag vidare till 7 toppbloggare som jag gillar (utan inbördes ordning) – en del har jag följt ett tag – en del helt nya för mig – men då får jag väl via de 7 personliga sakerna kanske lära mig något nytt och kul!

Petra – Finaste Petra vars blogg jag följt ganska så länge, och förra sommaren fick vi även möjlighet att träffas – på den fantastiska Mammablogg-Galan, det är något jag är galet glad för – Petra är en fantastiskt fin människa och vän, förhoppningsvis en vän för livet!

Nikita – Familjeliv, shoppingtips och finfina tävlingar, me like!

Carolina – En blogg jag inte följt jättelänge, men en blogg jag verkligen gillar – handlar om Carolina (som just nu är gravid) och hennes vardag, uppdaterar mycket och har mycket bilder, en mysig blogg helt klart!

Therese – Fina Therese som är 2-barnsmamma åt ängeln Lucas och busfröt Alfred som är jämngammal med Isabella, en blogg med mysiga bilder, vardagsliv och goda mattips! 😉

Sara – Gulliga, fina Sara – en snällare tjej får man leta efter, hon är tjejen jag lärde känna på Högskolan i Lidköping, och det blev grunden till en underbar vänskap. Här kan man följa hennes liv med mannen och sonen Dimitris! Hon har ett fantastiskt sätt att skriva på – så kika in, man går allt som oftast därifrån med ett leende på läpparna! 

Anna – En härligt mysig blogg om Anna och hennes familj som bland annat innehåller 2 söta döttrar, en jättemysig blogg om vardagslivet!

Elin – En av de första bloggarna jag började följa, handlar om familjelivet med charmtrollet lille E – nu är Elin dessutom gravid så lille E blir snart storebror, tävlingar och shoppingtips finns också i den här bloggen, grymt bra kombination! 😉

7 saker om mig:
1. År 2000 drabbades jag av en massiv Lungemboli (stora proppar i lungorna) pga p-piller. Är satt på livslång behandling av blodförtunnande medicin på grund utav detta.

2. Jag är omgiven om karlar/kvinnor i uniform hela dagarna på mitt arbete.

3. Jag älskar att baka, och drömmer om att någon dag kunna starta eget! Kanske ett café med inriktning på cupcakes?!

4. Jag har väldigt svårt för att se klart en hel film, det brukar sluta med att jag somnar sött i mannens knä. 😉

5. Jag är en riktig gottegris (tyvärr), speciellt under ”den där” veckan – my god, nåde den som inte ger mig choklad då! 😉

6. Jag har 2 syskon, varav den ena är en sladdis – min lillasyster är nämligen ”bara” 19 år och tar studenten i vår. När jag var runt 14 år och gick med henne på Frölunda Torg så kallade hon mig mamma – behöver jag säga att jag fick många stirrande blickar på mig?!

7. Så fort jag såg min mans leende så visste jag att det där var han jag ville ha, snacka om att falla pladask!

 

Carolina

RabattkoderShopping/Shoppingtips

20% rabatt på Katvig!

Body Pink/Lemon Harlequin Apple // Katvig

Body Pink/Lemon Harlequin Apple från Katvig

Från och med igår (den 22/4) så har Milk&Milla ett helt grymt bra erbjudande som gäller i en vecka framöver!

Det är nämligen som så att de erbjuder 20% rabatt på Katvig-produkterna!

Ange följande kod i kassan: spring

Erbjudandet gäller till den 29 April 2010.
(Alla deras varor finns i lager för omedelbar leverans)

Carolina

Familjen

Finally Friday!

Vår fina, fina Oliver

Äntligen är det fredag igen, och jag verkar ha fixat det där med att jobba en hel vecka också trots 4 tidiga morgnar! *duktig*

Resten av familjen ska också till stan idag, fast lite senare än jag såklart, däcken ska nämligen bytas på bilen – får väl se om de kommer och hälsar på mig en sväng på jobbet också eller om jag kanske kan flexa ut tidigare så vi kan få en familjestund tillsammans på fredagseftermiddagen, det vore ju riktigt mysigt såklart!

Vi önskar er alla en helt fantastisk fredag!

Carolina