Arkiv - Dag: 22 april, 2010

Familjen

En inte alltför bra dag

Vår lilla tjej börjar bli en riktigt kaxig tjej… 😉

Den här dagen har varit allt annat än bra, det mesta har gått emot mig och det mesta har bara varit riktigt jobbigt… skulle behövt värktabletter, mängder utav choklad och hinkvis med kaffe! Som ni säkerligen förstår så är det en sån där ”trevlig” vecka just nu… och eftersom jag äter blodförtunnande medicin så blöder jag MÄNGDER. 🙁 Skitjobbigt… känner mig konstant yr och på allmänt pissigt humör under den här veckan. Kaffet behövde jag dock för att jag var så trött, sov jättedåligt inatt såklart – typiskt när man verkligen behöver sova.

Höll dessutom på att missa båten imorse för att jag inte hittade mobilen innan jag skulle iväg… hittade den dock i sista minuten och kom iväg med båten. På Saltholmen kom nästa ”problem”, snabb-bussen jag tar in till stan är alldeles för snäll för den stannade och plockade upp några på spårvagnshållplatsen eftersom spårvagnen inte kommit – och det innebar ett extra stopp för oss på vägen in till stan, vilket gjorde att när bussen väl kom fram så stod bussen jag skulle byta till redan på hållplatsen ca 300 meter bort… panik, sprang iallafall och kom med den också till slut.

En riktigt seg dag på jobbet var det också, väldigt lugnt och lite att göra – tiden går så himla långsamt då, hade dock ett litet samtal med min chef och det lutar åt att jag kommer få lite extra ”sidouppgifter” som jag kan pyssla med när det blir såna här sega dagar, så det ska bli roligt! Fick också besök av en kollega som varit sjukskriven i 8 månader, hon drabbades nämligen av bröstcancer men blev tack och lov frisk igen och ska börja jobba 50% i maj!

En rolig sak har dock hänt idag; Idag fick nämligen våra fina, underbara vänner Madelene och Henrik sin dotter Siri, och Johannes blev äntligen storebror – jättestort GRATTIS till hela deras familj! Fick ett mms med bild på Siri – hon är såå söt, och jag längtar verkligen tills vi får träffa henne ”live”. 🙂

Carolina

RabattkoderShopping/Shoppingtips

Varför växer hon så fort??

Bodyklänning Labolina 2010
Denna ursöta bodyklänning är en utav vår/sommarnyheterna 2010 hos Spöket Laban!

Den är ju helt bedårande, och det är med lite sorg i hjärtat som jag inser att min ”lilla” dotter redan är för stor för såna här söta plagg! Bodyklänningen finns i storlek 50/56, 62/68 och 74/80 och den kostar 189 kronor!

Just nu har Spöket Laban dessutom 10% rabatt på hela sortimentet, även REA-kategorin!
Ange kod: vårkänsla

Erbjudandet gäller t o m den 21 maj!

 

Carolina