Arkiv - Dag: 16 april, 2010

Familjen

Jag läste mannens e-post…

Jag hade lite strul med min egen mail när jag kom hem idag från jobbet (flexade ut och tog en båt tidigare – hur skönt som helst!) – så jag gick in på Bredbandsbolagets hemsida för att logga in på mailen den vägen – angav min e-postadress och vårt lösenord, och vips så var jag inne – på min MANS e-post!!

Knasigt… hmm, men ett mail fångade direkt mitt intresse – det var avsändare med ett kvinnligt namn och rubriken var GRATTIS! Nyfikenheten tog såklart överhanden och jag öppnade det… det var från House of Lola.

På Baby&Barnmässan förra helgen så hade de nämligen en ”gissa kolor”-tävling, man skulle gissa hur många kolor som låg i en burk där och Jonas VANN, inte vilket pris som helst utan FÖRSTAPRIS – vilket är ett Presentkort på 1000 kronor att handla hos House of Lola för!

Jonas gissade på 525 kolor och det var 527 kolor i burken – helt galet nära helt rätt gissning ju! 😀

Tjohoo – gissa om det är en glad mamma här hemma nu, snacka om en bra start på helgen! 😉

Carolina

FamiljenShopping/Shoppingtips

Paket från LasseLasseLiten.se!

Häromdagen så fick vi gå ner till bryggan för att ta emot ett litet paket från färjan, det kom från grannön – närmare bestämt butiken LasseLasseLiten.se!
Blev verkligen jätteglad när jag fick se vad som fanns där i – barnen har inte haft möjlighet att ha på sig plaggen ännu men jag vill ändå visa upp det fina vi fick, och självklart så kommer det så småningom också komma upp bilder på barnen iklädda dessa fina plagg! 🙂


En supertuff Helly Hansen t-shirt fick Oliver

Helly Hansen T-shirt Captain Juell 
”T-shirt från Helly Hansen. Navy blå med HH logga på bröstet och Captain Juells Väderkompass på ryggen. Kvalitets tröja från Helly Hansens sunny kollektion.
100% Bomull”


En supersöt, somrig topp fick Isabella!

World of Kids Mönstrad topp
”Mönstrad topp från World of Kids. En söt topp med många fina färger. Rosa bakgrund och blommor som motiv. Knappar på axeln.
95% Bomull, 5% Lycra”

Tusen tusen tack snälla Kicki och SamuelLasseLasseLiten.se!

Carolina

Familjen

Saknad!

Mina underbara små juveler, mammas älsklingar…

I slutet då jag gick hemma på mammaledighet, innan jag började jobba igen så var jag rätt less på att vara hemma – ganska förståeligt skulle jag själv tycka, jag har ju trots allt varit hemma i princip 3 år med stor mage och barn, jag såg väldigt mycket fram emot att börja jobba igen!

Och visst, jag trivs väldigt bra på mitt jobb och det är kul att vara tillbaka MEN – såklart finns det ett men… de långa dagarna är jag ju inte van vid så jag känner ju mig såklart extremt trött dagligen, jag åker ju hemifrån halv 6 och är inte hemma förrän 18.00 på kvällen – det blir inte många timmar över att se/umgås med sina barn!

Jag saknar dem! Känslan då man kommer hem på kvällen, när man ser deras små leenden komma fram då de ser mig- den känslan är obeskrivlig, och kärleken bara väller över – samtidigt som man känner lite sorg över att det känns som att man missar så mycket, det händer ju så otroligt mycket i bådas utveckling just nu! Det är tur att jag har världens mest kärleksfulle son för han vet verkligen hur han ska göra sin mamma lite extra kär med sina kramar, pussar och underbara kommentarer…

Mina barn är helt fantastiska, jag är GLAD att det är fredag – för det innebär helg och då kan jag spendera MYCKET tid och kärlek på dem! <3

Carolina

Om mig själv

Läkarbesök!

Idag är det då ”äntligen” den där dagen, fredagen den 16 April – dagen då jag ska få träffa läkaren igen! Har läkarbesökstid vid halv 9 på morgonen så det blir till att åka till jobbet efteråt sen såklart, men skönt är det att man fått lite sovmorgon iallafall!

Håll nu tummarna att läkaren är betydligt vettigare idag, och verkligen bryr sig om att LYSSNA på mig och ta till sig vad jag har att säga! Beter han sig som tidigare så veto tusan vad jag gör alltså… jag lär ju iallafall gå därifrån väldigt knäckt isåfall…

Ha en fantastisk fredag alla!

Carolina

RabattkoderShopping/Shoppingtips

Dagens Tips; Buffis Barnkläder

Dessa otroligt söta huvbodys finns hos Buffis Barnkläder

Jag personligen är väldigt förtjust i dessa bodys, tycker de är så otroligt charmiga och fina med härliga färger, och den mysiga luvan!

Bodyn finns i flera olika färgställningar, och man kan välja olika applikationer att ha på sin body, vilket gör den lite extra unik och personlig just för dig! Bodyn finns i storlek 56-92!

Idag, Fredagen den 16 April så kan man köpa just den här söta huvbodyn hos Buffis Barnkläder med 30% rabatt – passa på att fynda du också, jag kan garantera att du inte ångrar dig, de är helt fantastiska! 🙂

Carolina