Arkiv - Dag: 14 april, 2010

Familjen

Jag har världens bästa man!

Chokladpudding med ett gulligt meddelande skrivet av grädde…

Jag kom hem för en liten stund sedan, är trött som bara den – det har varit mycket att göra idag och det har inte blivit många minuters vila… har ångest över att komma hem så här sent, kan ju liksom inte bara gå och lägga mig direkt heller för då vet jag ju att jag inte kommer somna eftersom jag är så uppe i varv… men jag borde ju sova, klockan ringer halv 5 imorgon bitti.

Satte mig här en liten stund för att läsa mail, kika på lite bloggar och varva ner lite – och då kom min underbare J och satte tallriken på bilden framför mig, chokladpudding med grädde – MUMS! Han vet hur han ska hålla sin trötta fru på gott humör! 😉

Sov gott söta vänner!

Carolina

Familjen

Vackra Onsdag!

Min tv-kväll igår blev inte riktigt som jag tänkt mig… efter ca 5 minuter in på Desperate Housewifes så tokdäckade jag nämligen i soffan… måste varit hur trött som helst, hörde inte Bella när hon skulle ha välling osv… inte förrän närmare halv 2 på natten så vaknade jag till och kunde gå o lägga mig i min vanliga säng!

Tog inte många sekunder innan jag somnade om… och sen sov jag såå gott ända fram tills alarmet ringde halv 8 imorse, så idag känner jag mig riktigt pigg – härligt!! Att solen strålar ute gör ju sitt också såklart – då känns det betydligt lättare att gå upp!

Nu är det alldeles strax dags för mig att bege mig mot jobbet… kvällsöppet idag så jag är inte hemma förrän sent ikväll.

Ha en underbar onsdag alla söta!!

Carolina