Arkiv - Dag: 13 april, 2010

Familjen

Underbara väder!

Oliver med en ”soppskål” på huvudet

Underbart väder har det varit idag också… blev lite skeptisk då jag kom ut tidigt imorse, det var KALLT! När jag åkte båten så insåg jag dock att det skulle bli ännu en vacker dag med underbart väder – det var såå fint ute på vattnet och soluppgången var fantastisk – helt röd himmel på vissa ställen, önskar att jag hade kameran med mig då!

När jag kom till Saltholmen så blev jag dock lite skeptisk igen – då såg jag nämligen att folk var tvungna att skrapa rutorna på sina bilar… hmm, kändes ju kallt då ja… men tack och lov så har solen värmt upp under dagen och när det var dags att avsluta arbetsdagen var det underbart ute, varmt och soligt – har ju kommit fram till att de här långa dagarna kommer jag palla med, iallafall på sommarhalvåret! 😉

Är hemma igen, och har ätit middag och så – ska alldeles strax lägga barnen och sedan är det dags för min tv-kväll, det är ju tisdag – blir riktigt mysigt det! <3

Carolina

Mina Tävlingar

Tävling i samarbete med Partytajm!

Vi drar igång en tävling till tycker jag, så här på våren och sommaren tycker jag det är mycket kalasande hit och dit – och därför vore väl kalasprylar en bra vinst?!

Ett presentkort på 200 kr kan man vinna från Partytajm, superbra eller hur?!

Partytajm startades 2009 för att göra livet lättare för den som ska arrangera barnkalas och övriga kalas. Jag hade själv länge tyckt att utbudet av partyartiklar i Sverige var begränsat, och hade en önskan om att det skulle finnas mer att välja bland. Ofta kan det vara svårt att hitta det man vill ha eller att ens komma på hur man vill ha det.
Hos Partytajm ska man alltid kunna få hjälp med idéer och artiklar till ditt eller ditt barns kalas. Vi har ca 2000 produkter i sortimentet och det utökas ständigt.”


”Jag tävlar om ett Presentkort på 200 kronor från Partytajm – var med och tävla hos Carolina du också!”

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!
För att delta:
Titta in hos Partytajm, berätta här vilken som är din favoritprodukt och länka till tävlingen genom att använda bild och text ovan
(se till att länkarna fungerar), lämna sedan namn, e-post och direktlänk till ditt blogginlägg.

Om du inte har blogg: Berätta här vilken som är din favoritprodukt och tipsa minst 3 vänner via e-post om tävlingen, använd bild och text ovan – skicka också en kopia till mig (carolina.lorentsson @ bredband.net) så jag ser att det är riktigt gjort.

Tävlingen avslutas tisdagen den 27 april kl 18.00!
LYCKA TILL!

Carolina

Familjen

Tisdag

Härlig bild på Isabella & Topzy i vårsolen

Det är tisdag och jag jobbar för fullt (tack och lov att man kan tidsinställa inlägg) – ville mest bara önska er alla en underbar tisdag!

Carolina