Arkiv - Dag: 5 april, 2010

Familjen

En riktig slappardag!

Så här ”fin” kan man bli efter en fika hos mormor… 😉

Vi har haft en riktig slappardag idag, jag har vilat en del och fixat lite på min farm och i mitt café på Facebook, får passa på när man är ledig – nu när man börjar jobba på riktigt och kommer jobba mer än en dag innan man är ledig så lär man inte ha så mycket tid över för såna spel! Det kommer ju bli prioritering på barnmys, middagar och så lite bloggande såklart!

Har bakat också faktiskt (trots att jag inte kan äta ordentligt), Muffins med vit choklad, kokos och pecannötter blev det – det var premiär för dem och de fick MYCKET GOTT betyg av både Jonas och Oliver så jag skulle gissa på att de är riktigt smaskiga! (Behöver jag säga att jag längtar efter att kunna äta ”vanlig föda” igen??)

Har badat och haft det mysigt med barnen också, och nu är det alldeles strax sängdags för dem – och snart även för mig, för imorgon är det åter till vardagen, alarmet på mobilen går igång klockan halv 5…

Carolina

Jag vann!

Jag vann!

Fick alldeles nyss mail av Ester om att jag vunnit dessa ursnygga bakformar från Pixie Design hos henne, tjoho vad jag blev glad! 🙂

Fina bakformar vet ni ju att jag gillar – så det ska bli riktigt skoj att få hem dessa och att få baka något gott i dem!

TACK SNÄLLA!!

Carolina

FamiljenMina Tävlingar

Annandag Påsk!


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen…

Ikväll klockan 21.00 avslutas tävlingen där ni kan vinna en Katvig-body i valfri färg och storlek, de är ju hur fina som helst – och skulle det inte passa just Ditt barn storleksmässigt så har du säkerligen någon vän som skulle bli överlycklig för en sådan fin present – såå, passa på att tävla du också!

Då var det redan Annandag Påsk alltså, påsken (ledigheten) har bara flugit förbi såklart, och det blev ju inte alls en sådan påskhelg som jag hade tänkt mig, vi hade en del roliga planer – men allt har blivit inställt av diverse anledningar och sen att jag är satt på en ofrivillig bantningskur är ju inte sådär jätteskoj det heller…

Kan nämligen fortfarande inte öppna munnen ordentligt så att tugga något, få in ex en köttbulle i munnen osv är en ren pina… lever på flytande föda, främst då Naturdiet Shake – nog för att jag skulle behöva gå ner i vikt, men det här kanske inte var sättet jag ville göra det på! 😉

Mina Panodil är slut… men tack och lov så har svärföräldrarna varit o handlat fler så de skickar ut det med båten om en stund – TUR! Annars veto tusan hur jag skulle klarat mig… är ju tänkt att jag ska jobba imorgon också, blir sådär skoj när man inte ätit ordentligt på flera dagar o inte kan öppna munnen ordentligt – får hoppas pencillinet slår till med ordentlig KRAFT idag så att det känns bättre imorgon!

Sovit gott har jag iallafall gjort, man får ju vara glad för det lilla och båda barnen har sovit gott de också – riktigt lyxigt! Har ni några speciella planer för dagen?

Carolina