Arkiv - Dag: 3 april, 2010

Shopping/Shoppingtips

Dagens Tips; Ljuvliga Barntavlor!

Hos StudioNele kan man bland annat hitta fantastiska barntavlor med ursöta tryck, tavlorna kan väljas utan text som en namntavla eller med födelsetext som en doptavla, hur sött som helst!

Passa på att bli ett ”fan” av StudioNeleFacebook, just nu erbjuds man då 20% rabattbarntrycken fram tillochmed 5 April!

PS. Inom kort kommer jag starta en tävling i samarbete med StudioNele – missa inte det!

Carolina

Om mig själv

Tandläkarens ”dom”

Imorse blev det upp tidigt för oss – barnens mormor kom hit och passade barnen som fortfarande sov och för oss bar det av in till stan, jag hade ju en tid hos akuttandvården mellan 9 och 9.30. Vi kom fram till akuttandvården strax innan klockan 9 och möts av beskedet att jag ska förbereda mig på lång väntetid, de har mycket att göra… irriterande, vad är då vitsen med att boka en tid?!

Inte förrän strax efter 10.30 kom jag in och fick träffa en sköterska, jag fick berätta hur det kändes och min sjukdomshistoria med Lungemboli fick såklart också komma fram… hade fortfarande såpass ont att jag knappt kunde öppna munnen och var fortfarande väldigt svullen på käken… trotsade min smärtgräns (det är ju bara att  tänka på att föda barn 😉) och lyckades iallafall öppna munnen tillräckligt så hon kunde ta en bild på tanden.

Bilden kom fram och sköterskan berättade att det var en inflammation i rötterna under visdomstanden och att tanden måste dras MEN de kunde inte dra den där idag eftersom jag var så svullen runt tanden. Blev satt på pencillin i 10 dagar och ska kontakta min ordinarie tandläkare på tisdag för att boka en tid, för tanden måste dras även om det kommer kännas bättre nu med pencillinet – annars kommer jag få besvär igen längre fram.

Det är ju dock inte helt okomplicerat att dra en tand när man går på blodförtunnande medicin (Waran) så jag får höra vad min folktandvård säger, eventuellt kan det bli så att de får remittera till sjukhustandvården, just för att vara på den säkra sidan OM de inte skulle få stopp på blödningen som kan bli… är ju inte direkt så man blir mindre rädd för tandläkaren när man hör sånt här…

Ps. Ni glömmer väl inte vara med i mina pågående tävlingar?! Titta under ”Tävla hos Carolina1979” i menyn. 🙂

GLAD PÅSK!

Carolina