Arkiv - Dag: 1 april, 2010

Familjen

Påskledigt!

Nu var första arbetsdagen avklarad, jag har kommit hem, kramats med mina små juveler och ätit middag – det var en skön känsla att komma hem till deras leenden, man såg verkligen hur glada de blev för att se en – urmysigt!

Det har varit en bra dag, väldigt lugn sådan då det har varit en massa småpill för mig att fixa med för att kunna jobba ”ordentligt”… Tjänstekort har hämtats ut, kläder har provats och beställts, behörigheter som ska fixas och nya efternamnet som ska uppdateras överallt, det är inte ”bara” att börja jobba igen när man varit mammaledig så länge och dessutom gift sig. 😉

Var grymt trött ”inatt” när alarmet satte igång på mobilen, hade inte fått många minuters sammanhängande sömn för Isabella hade ytterligare en skriknatt, jag förstår inte varför – och hoppas och håller tummarna stenhårt för att det snart vänder igen och att hon börjar sova så bra som hon brukade göra… annars kommer det vara en zombie-liknande mamma som går omkring på jobbet och här hemma, och det vill jag lova – det skulle inte vara kul alls!

Var ju som sagt en mjukstart idag, och nu känns det rätt så skönt att man har påskledigt, lite lagom att jobba en dag och sen vara ledig i flera – inte förrän på tisdag blir det jobb nästa gång! 🙂

Carolina

Allmänt

Jag skulle vilja be er om hjälp…

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en tävling inne på Gratisbio men då måste jag värva 100 personer, det är ju helt galet svårt och utan Er hjälp kommer jag inte att lyckas!!
Håller nu en liten tumme för att ni vill hjälpa mig, det vore såå otroligt uppskattat!

GRATISBIO är en sida där du enkelt kan samla ihop poäng som du sedan byter in mot biobiljetter eller presentkort.

Du som väljer att gå med för att hjälpa mig behöver inte vara aktiv på sidan, det räcker att du blir medlem via min länk.
Att bli medlem på denna sida kostar ingenting och du blir inte bunden till någonting, du väljer helt själv om du vill vara aktiv eller inte!

Skulle du vilja vara aktiv på gratisbio?
1. Du öppnar ett 100% gratis konto hos gratisbio via min länk, då får du 75 poäng istället för 50 poäng.

2. Därefter börjar du samla poäng genom att utnyttja erbjudanden du finner intressanta.

3. När du utnyttjar ett erbjudande så skickas information om aktiviteten till ett affiliatenätverk som fungerar som en mellanhand mellan annonsörer som vill synas på internet och webbmasters som upplåter annonsplatser på sina sajter.

4. Affiliatenätverket sammanställer alla avslut i en rapport varje dygn och skickar det till gratisbio. I rapporten framgår det vilka medlemmar som gjort vad och vilka ersättningar vi erhållit per aktivitet/avslut.

5. Baserad på rapporten räknar de in dina poäng som motsvarar upp till 60% av den ersättning som de erhållit för avslutet.

6. På så sätt blir alla vinnare, där annonsören fått en ny kund, affiliatenätverket fått en provision, Gratisbio fått provision och du har fått poäng.

REGISTRERA DIG VIA DENNA LÄNK OM DU VILL HJÄLPA MIG:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=23762

Nu i Påsk har de dessutom lite extra erbjudanden, man kan bland annat samla Påskägg som kan ge ända upp till 2000 poäng, det vore väl rätt nice?! 🙂
Om du redan är medlem på Gratisbio så leta gärna upp mig där (Carolina1979), säg hej och bli vän – det får ju vi båda poäng för!

Carolina

Vinnare i mina tävlingar

Barnkalaset – Vinnare!

Tävlingen i samarbete med Barnkalaset är avslutad och en vinnare är framtagen.

TACK snälla Barnkalaset för sponsringen av en rolig vinst, och TACK alla deltagare som var med i tävlingen!
Totalt så var det 109 kommentarer som deltog!

Den som vinner Barnkalasprodukter för 250 kr är:


GRATTIS Tessan!
”Min favorit, eller sonens favorit är rorri racerbil, han skulle bli superglad om han fick det på sin 2-årsdag”

Maila mig (carolina.lorentsson @ bredband.net) dina kontaktuppgifter så vidarebefordras de till Barnkalaset!

Carolina

RabattkoderShopping/Shoppingtips

Dagens tips; Buffis Barnkläder

Dessa huvbodys är underbart söta tycker jag!

Visst är de fina, dessa ljuvliga bodys med huvor på? Jag tycker de är ursköna – snygga och väldigt mjuka och såklart lite originella, på ett bra vis! Bodyn finns i olika färgkombinationer och går att få med olika applikationer, den finns i storlek 56 till 92!

Idag – Fredagen den 16 April så kan ni köpa den populära huvbodyn hos Buffis Barnkläder med 30% rabatt – erbjudandet gäller BARA idag så skynda att fynda!

Carolina

Buzzador

Ny Buzzador-kampanj!

Yey – jag hade turen att komma med i ytterligare en Buzzador-kampanj, det går bra nu och är många kampanjer – roligt! 🙂

Såå… 2 stora tandkrämstuber + en massa ”småtuber” kommer komma hem till mig inom kort, det ser jag fram emot!

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Carolina