Arkiv - Kategori: Familjen

Familjen

#Bärvitt2018

Bild från 20 mars 2017

Varje år dör 450 barn här i Sverige i sin mammas mage! Ett barn är ett för mycket, 450 skall bli 0! Vi bär vitt för att hedra de barn som inte fick leva och för att uppmärksamma faran med minskade fosterrörelser. Var med och stötta, bär något vitt imorgon för vår älskade son, lille/storebror Joel 💙 och alla andra små änglar!

Imorgon den 20:e Mars bär vi vitt för att hedra vår älskade son & bror Joel och alla hans små änglavänner som inte fick chansen och togs från oss alldeles för tidigt. Samtidigt så skapar vi hopp om en annorlunda framtid för alla andra och att allt fler familjer inte ska tvingats att lämna kvar sina barn på BB och åka hem tomhänta. Bär något vitt du också för att hedra de barn som inte längre finns hos oss men även för alla de familjer som tvingas att leva med ovissheten och sorgen över ett förlorat barn. Vi alla kan göra skillnad och skapa en bättre och annorlunda framtid för alla andra…INGEN förälder ska behöva bädda ner sitt barn i en kista ❤️

Carolina

Familjen

Onödigt massa snö som blir tö!

Alltså, jag blir så LESS på det väder vi nu har… några plusgrader och så har det börjat snöa igen nu de senaste dagarna, hallå – jag beställde ju VÅR!

Snön borde kommit då vi hade den sibiriska kylan, är ju då den för nytta – när det är kallt och den får ligga kvar och förgylla vår omgivning!

Nu… när det liksom bara töar snabbt, blir slaskigt och halt – då känns det ju totalt onödigt!

Kom nyss hem efter ett kvällspass på jobbet, snön faller och det är redan halt – skall vi gissa på en massa olyckor imorgon bitti?!

Nä kung Bore – nu får du allt ge dig, ge oss vår!

Någon mer än jag som är less på snön? 😉

Carolina

Familjen

Rockkväll med mellomys

Kontraster.

Så kan man väl beskriva den här dagen. Isabella var bjuden på kalas idag hos en klasskompis från grannön, temat var rock och spök och vi gick såklart all in.

Hon valde ut svarta kläder, håret fixade bästa mormor och jag fick gå loss på sminket, bestämd är hon denna lilla dam, det skulle vara svartmålade ögon och röda läppar, vi hittade dock inget knallrött läppstift utan det fick bli ceriserosa och det godkändes. 😉

Kalaset höll på mellan 17.30 och 20.30 så medan hon var iväg fick vi andra passa på att ha lite mellomys, det var ju Andra Chansen idag! Jag tippade i appen och fick 3 av 4 rätt, hade velat ha med Sigrid till finalen också men man kan inte få allt. 😉

Har ni haft något mellomys idag?

Carolina

Familjen

1-årskontroll på BVC!

Celice skulle egentligen haft sin 1-årskontroll på BVC den 13 februari men då var hon ju förkyld så vi fick ändra tiden och igår var det då dags.

Själva läkarkontrollen gjorde hon redan i Januari då hon fick mässlings-vaccinet så igår var det då vikt/längd samt 1-årssprutorna som stod på schemat.

Allt såg bra ut, vågen visade stadiga 10 605 gram och hon är 73 cm lång, helt perfekt och följer sin kurva fint. <3

Idag vaknade hon dock med feber som hållit i sig hela dagen, det har därför varit en dag full med massa gos och kramar – jättemysigt absolut, men skulle uppskatta det myset ännu mer om lillskruttan mådde bra!

Vi håller tummarna för att hon vaknar bättre/piggare imorgon! <3 Brukar Era barn reagera på vaccinet?

Carolina

Familjen

1-årspresenter

Jag tänkte visa upp vad Celice fick i 1-årspresent av sina morföräldrar. <3

Till hösten är tänkt att hon skall börja i förskolan, känns helt galet – men får vi plats som vi sökt så börjar hon i augusti.

När man går i förskolan måste man såklart ha en egen ryggsäck så den här söta fick Celice – älskar den! 🙂

Nya kläder behövs ju alltid och att vi älskar Newbie är ju ingen hemlighet! 😉 När Celice byter storlek får hon med stolthet bära dessa skönheter. 😉

Celice älskar böcker så dessa blev ju såklart en riktig hit – man kan ofta hitta henne sittandes och titta i en bok i nåt hörn, såå mysigt!

Helt perfekta presenter till vår lilla tjej! <3

Carolina

Familjen

Ett litet eget firande

Imorgon skulle vi egentligen haft ”110-årskalas” hemma hos mina föräldrar, vi skulle firat mina döttrar, deras kusin Julie, morbror Jimmy och deras morfar som alla fyller år i februari – men på grund av sjukdom i mina syskons familjer så har det tyvärr blivit inställt.

Jag skulle bakat tårta till kalaset egentligen och fick imorse veta att det inte blir något imorgon, kände då dock att baksuget fanns där så då passade jag på att slänga ihop en Kärleksmumskladdkaka för första gången och så skickade vi iväg en sms-inbjudan gällande fika till mina föräldrar som tackade ja. 🙂

Det blev därför ett litet firande för mina tjejer iallafall – de fick jättefina presenter av sin mormor och morfar (som jag skall visa upp en annan dag ;-)) och de var väldigt nöjda med både gåvor och sällskap. <3

Carolina

Familjen

21 Februari 2009

Promenaden kvällen innan gav resultat!

På morgonen den 21 Februari 2009 drog värkarna igång och innan lunchtid så var hon hos oss – vår älskade prinsessa, vår Isabella!

Förlossningsberättelsen hittar ni här – lite dramatiskt var det allt men allt gick bra. <3

Grattis älskade Isabella – idag fyller du alltså 9 år! <3

Du är en tjej med skinn på näsan som kan ha ett väldigt hårt/tufft yttre men som har världens mjukaste insida – du älskar dina syskon över allt och ditt stora intresse är dans och cheerleading!

Du är en helt fantastisk tjej och vi är så glada över att du är vår – vi älskar dig vår älskade prinsessa! <3

Carolina

Familjen

För exakt NIO år sedan…

… så var jag rätt så höggravid! 😉

Jag var själv hemma i huset, Jonas och Oliver sov hos mina föräldrar för att jag skulle få vila/sova ordentligt hemma.

På kvällen den 20:e februari ”vallade” mamma mig på en långpromenad runt ön i förhoppning att kunna locka ut bebis – om det hjälpte?

Det får ni se imorgon! 😉

Carolina

Familjen

Tillbaka till vardagen!

Nu var sportlovet slut och idag började skolan återigen för de stora – tillbaka till vardagen med andra ord!

Det var med lite blandade känslor som barnen gjorde sig klara för skoldag imorse, någon tyckte det var lite jobbigt medan en annan var supertaggad, älskade barn! <3

Jonas var krasslig i fredags och när han och Isabella kom hem från Stockholm igår så var han dunderförkyld med feber, så typiskt!

Celice är iallafall bättre och jag verkar ha fått en lindrig variant utav det hela – får hoppas det stannar vid det!

Nu skall vi packa ordning grejerna till Isabella för med vardagen drar även aktiviteterna igång, så idag väntar dans för hennes del! <3

Carolina

Familjen

En tidig födelsedagspresent!

Isabella fyller år på onsdag men använder i detta nu en födelsedagspresent i förskott, hon har nämligen fått resa till Stockholm, hotellövernattning OCH biljetter till Marcus & Martinus – gissa om hon är lycklig?! 😉

Hon och hennes pappa tåg tåget imorse och var uppe i Stockholm vid lunch.

De åt lunch på Samborombon i Gamla Stan och maten tycktes gå hem. 😉

Isabellas val av lunch

Efter att ha åkt buss lite fel så hittade de iallafall till slut fram till hotellet och där har de haft några timmars uppladdning. 🙂

Nu är hon supertaggad, de är iväg och äter middag och sedan är det dags att bege sig till Globen och självaste konserten med Marcus & Martinus!

Det måste ju synas vart man ska! 😉

Jag hoppas så att hon får en helt oförglömlig kväll och att hon kommer hem i ett lyckorus!

Carolina